Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevelreclame-en-Lichtreclame

Spring eruit met gevelreclame

Zorg dat je opvalt met je gevelreclame tussen al die saaie, grijze gebouwen.

Stel; jouw bedrijfspand is één van de middelste panden in een rij. Een rij met allemaal dezelfde saaie voorgevels. Wat je dan doet? Gevelreclame! Zorgen dat je opvalt natuurlijk.

Installatiebedrijf Goes Plooy uit Haarlem snapt dat. Voor deze specialist in loodgieters- en installatiewerk mochten we recent een overheaddeur volledig beplakken met een knallend ontwerp gemaakt door TdH.

Naast dat het er heel tof uitziet, is het van grote afstand te zien en niet te missen! Net overigens als de vlaggen die we hebben gehesen.

En omdat het bedrijf nu wel heel veel bekijks heeft ;), hebben we op de ramen van het kantoor 'one-way-vision' folie geplakt. Beter bekend als 'privacyfolie'. Van buiten kan er niet meer naar binnen worden gekeken. Wel zo prettig werken, terwijl het uitzicht naar buiten hetzelfde blijft ;)

Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen en hoe we jouw gevel eruit kunnen laten springen?
Check onze website en neem snel contact met ons op!

Gevelreclame-en-Lichtreclame

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media