Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Raamstickers

De boodschap blijft plakken met sticker signing!

Wagenpark en raambestickering UniKidz in één herkenbare huisstijl

In 2017 legde kinderopvang UniKidz haar eerste signing opdracht neer bij onze signmakers. Het bestickeren van de ramen voor één van hun eerste locaties. Nu, vier jaar later, een nieuwe huisstijl en veertien vestigingen in de regio Amsterdam verder, verzorgt FDS nog steeds alle signprojecten voor UniKidz. Een samenwerking waar wij trots op zijn. Voor de nieuwe huisstijl verzorgen wij de signing van de 14 vestigingen. Ook het wagenpark mocht niet achterblijven en is volledig gematched met de nieuwe huisstijl.

Slimme gevelreclame: Raamstickers

Ramen zijn een opvallend middel om een boodschap op door te geven. Zo wilde UniKidz naast zichtbaar zijn ook informatie geven over haar vier verschillende ontwikkelingsgebieden. Alle vestigingen stralen dezelfde, herkenbare huisstijl uit met strakke raambestickering. Ieder raamsticker ontwerp is aangepast op de betreffende locatie. Full color visuals zijn op verschillende materialen geprint. Zowel glasheldere raamfolie - dit voor transparantie effecten - als witte folie zijn gebruikt. In eigen huis geproduceerd en door onze signmakers geplakt, van bestickering bij de entree tot bestickering op grote hoogte.

UniKidz wagenpark bestickering

Door elementen uit je logo te gebruiken in de bestickering ontstaat een speels effect met creatieve lijnen. Lijnen die zorgen voor herkenbaarheid bij voorbijgangers. En herkenbaarheid is waar het om draait wanneer je een voertuit voorziet van bestickering. De kenmerkende vleugels en huisstijlkleuren van het UniKidz logo komen terug op de auto's: op het dak en aan de voorzijdes.. Full color stickers & gewrapte elementen zorgen voor de herkenbare UniKidz huisstijl.

Wij zijn jouw signpartner!

FDS Signmakers springt eruit door de persoonlijke benadering van projecten en haar klanten en geeft daarmee net dat beetje extra. Naast het simpelweg uitvoeren van een opdracht, zijn het de medewerkers die van elke opdracht maatwerk maken. Zij zijn professionals die scherp en alert zijn als het hun vak en hun klanten betreft… we denken met je mee en vertalen jouw huisstijl en wensen naar een opvallende blikvanger. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, vinden we leuk ;-)

Raamstickers

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media