Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gevel en terrein

Stickers plakken op 42 meter hoogte

Nieuwe naam, nieuwe (of vervanging van de) huisstijldragers

Bij een overname komt vaak een nieuwe naam om de hoek kijken. En bij die nieuwe naam vervolgens nieuwe (of vervanging van de) huisstijldragers. Zo ook bij Matrans, het grootste sjorbedrijf (lashing en securing) van de Rotterdamse haven. Recent nam het bedrijf het Zweedse SCA Logistics over en dat betekende een flinke restyle operatie.

Het FDS montage team heeft in vijf dagen tijd alles waar de oude naam op stond vervangen. Maar liefst 70 stuks rijdend materieel en alle (toegangs)borden zijn op locatie voorzien van nieuwe stickers.

Aan de buitenkant van een loods spandoeken van 33 (!) bij 2 meter opgehangen en als klap op de welbekende vuurpijl hebben de heren op 42 meter hoogte twee kranen bestickerd met het nieuwe logo van 3 bij 3 meter.

Een geweldig mooie klus op een geweldig mooie plek. Dé specialist in het vastzetten en losmaken van ladingen aan boord van zeeschepen is Matrans en vanaf nu weet iedereen dat. Zelfs op grote hoogte.

Meer weten over het restylen van een huisstijl en dus het aanpassen van huisstijldragers? Schroom niet en neem contact met ons op!

Gevel en terrein

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media