Stijlvolle preventie routing & signing

Stijlvolle preventie routing & signing

Turien & Co. Assuradeuren is door FDS Signmakers voorzien van stijlvolle preventie routing en signing. De routing en signing is volledig gepersonaliseerd!
Wayfinding

Turien & Co. Assuradeuren is door FDS Signmakers voorzien van stijlvolle preventie routing en signing. De routing en signing is volledig gepersonaliseerd in de huisstijl van Turien, zodat deze mooi matcht met het interieur en de huidige bewegwijzering.

Preventie routing & signing als onderdeel van bewegwijzering

Preventie routing & signing is een nieuw onderdeel geworden van de bewegwijzering in kantoren, winkels en andere gebouwen. Door looproutes te creëren en regels helder te communiceren ontstaat rust en duidelijkheid. Zowel voor jou en je collega’s als voor bezoekers. Maar preventie routing hoeft geen schreeuwend uiterlijk te hebben! In tegendeel, indien je deze mooi laat blenden in jouw huidige interieur & bewegwijzering ontstaat een lange termijn oplossing. Bovendien staat dit ook gewoon erg mooi!

Welke oplossingen zijn aangebracht bij Turien & Co?

Voor de kantoorruimte van Turien zijn om de 3 meterroutingbordjes (60 stuks in totaal) gemonteerd. Deze bordjes zijn gemaakt van 5mm forex en hangen aan het systeemplafond. Om de routing te verduidelijken zijn op verschillende plaatsten stickers geplaatst met aanduidingen van ingang of juist geen ingang.

Ook zijn op verschillende ruimtes stickers geplakt en bordjes aangebracht met daarbij het aangegeven aantal maximale personen toegestaan in deze ruimtes. Dit is bijvoorbeeld van belang in de lift, vergaderruimtes, printruimte, toiletten en in de koffiecorners.

Stijlvolle preventie routing & signing voor jouw bedrijf? FDS Signmakers!

FDS Signmakers biedt praktische en concrete oplossingen voor veiligheidspreventie in de werkomgeving. Oplossingen waarmee je op een veilige en verantwoorde wijze je kantooromgeving kunt inrichten, zodat jij en je collega's veilig aan het werk kunnen. Onze oplossingen zijn gericht op maximale hygiëne en gebaseerd op de richtlijnen van de nieuwe 'anderhalve-meter-economie'. Naast de oplossingen geven we je graag waardevolle tips en adviezen over de manier waarop er gewerkt kan worden.

In samenwerking met:

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: