Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

Strakke wayfinding voor Business Centre Overstad

Before and after!

In opdracht van Stichting Goederen Participatie zijn onze signmakers aan de slag gegaan met een nieuw bewegwijzeringsplan voor parkeergarage Business Centre Overstad. Weten welke kant we op moeten, dat is wat we willen wanneer we een parkeergarage inrijden. Wat is de route en waar is een plekje? Hoe verlaat ik lopend de garage en hoe weer rijdend? Al die dingen moeten in één oogopslag te zien zijn. En om dit zo duidelijk mogelijk te maken zijn een 14 strakke bewegwijzering signs gemaakt!

Van A naar B

Eerst is gekeken op welke plaatsen in de garage de informatiebehoefte zich bevindt. Om op deze behoefte in te spelen zijn hier borden of lichtbakken ontworpen. Voor dit ontwerp is gekozen voor één geïntegreerde huisstijl, wat zorgt voor een overzichtelijk en professioneel eindresultaat. Bij het ontwerp van de borden is naast de huisstijl rekening gehouden met goede leesbaarheid. Hierbij kun je altijd een vuistregel gebruiken: binnen 3 seconden moet de bewegwijzering te lezen zijn!

Een opvallende entree

De eerste informatiebehoefte start bij  de entree: vanaf de weg moet duidelijk aangegeven staan dat er een parkeergarage is! Vervolgens dient de bezoeker op de hoogte te worden gesteld wat de regels en voorwaarden zijn voordat de slagboom wordt gepasseerd. Zo is deze parkeergarage geopend op bepaalde tijden en dienen bezoekers vooraf te betalen. Belangrijk dat dit natuurlijk in één overzicht duidelijk is.

Wayfinding parkeergarages bewegwijzering huisstijl

Duidelijke bewegwijzering

In de garage wordt de bezoeker verder geïnformeerd om zich snel een weg te vinden. Waar kan ik mijn auto of fiets neerzetten? Welke plek is gereserveerd? Waar kan ik betalen en waar is de uitgang naar het centrum? Alle vragen worden beantwoord met duidelijke bewegwijzering. Sommige aanduidingen zijn verlicht en de betaalautomaat wordt aangewezen met een opvallende verlichte kubus. Een gaaf en opvallend resultaat vind je niet? :)

Wayfinding parkeergarages bewegwijzering huisstijl
Wayfinding parkeergarages bewegwijzering huisstijl
Wayfinding parkeergarages bewegwijzering huisstijl

Het optimale gemak voor bezoekers

Is jouw bedrijfsentree, parkeerplaats of parkeergarage toe aan een professionele update? Ga voor het optimale bezoekersgemak met strakke bewegwijzering! Begin met een gedegen plan van aanpak en probeer zo veel mogelijk rekening te houden met de behoefte van bezoekers. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sign branche weten wij welke simpele oplossingen zorgen voor een grote impact. Het gehele proces van plan van aanpak, ontwerp, productie én montage kunnen wij voor jou uit handen nemen! Neem contact met ons op, we voorzien je graag van een geheel vrijblijvende offerte op maat! 

Wayfinding parkeergarages bewegwijzering huisstijl

Wayfinding

Wayfinding, ook wel bewegwijzering, geeft een duidelijke route voor je bezoekers. Snel en veilig van A naar B. Daar gaat het om. Wanneer we eenmaal op een adres zijn aangekomen en naar binnen gaan, willen we ook daar gelijk zien waar we verder moeten. Maar het kan zoveel meer zijn. De bewegwijzering in en rondom je pand kun je inzetten als extra reclame-uiting, maar laat het ook een beleving zijn voor diegene die je pand bezoeken. Speciaal voor bedrijven die aan de slag willen met succesvolle bewegwijzering hebben wij een Whitepaper gemaakt. De Whitepaper geeft naast succesfactoren, tips en inspiratie ook een handig raamwerk voor een gedegen plan van aanpak. Vul het formulier in en je ontvangt hem binnen enkele minuten in je mailbox!

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media