Stralend verlichte gevelreclame

Stralend verlichte gevelreclame

De gevelreclame van GGZ Alkmaar was toe aan een update! Met verlichte doosletters hebben onze signmakers een nieuw logo aangebracht op de gevel. Dat valt op, ook in het donker!
Gevel en terrein Signing

De gevelreclame van GGZ Alkmaar was toe aan een update! Met verlichte doosletters hebben onze signmakers een nieuw logo aangebracht op de gevel. Dat valt op, ook in het donker! Vanaf de grote weg straalt het groene licht je al tegemoet. Een betere vindbaarheid én meer naamsbekendheid: dat is verlichte gevelreclame.

Verlichte doosletters

Met doosletters kun je jouw logo op de gevel plaatsen. De alumium vormen zijn rondom in iedere kleur te spuiten. Naast letters kun je ze ook in vormen laten maken. Door de doosletters inwendig te voorzien van LED-verlichting (zoals bij dit project is gedaan) stralen ze licht aan de voorzijde uit. Dit wordt ook wel directe verlichting genoemd. Ook kun je doosletters indirect verlichten door ze op afstand van de gevel te plaatsen. Hierbij straalt licht vanuit de doosletters door een licht doorlatende plaat aan de achterzijde op de wand. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw logo zowel direct als indirect te verlichten. Onze signmakers hebben dit gedaan voor Chromeburner.

FDS Signmakers: dé signexpert van Noord-Holland!

Lichtreclame en gevelreclame op je pand? Slimme zet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. En die indruk, die maak je met de uitstraling van je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut daarom je gevel of je terrein als reclamedragers. Buitenreclame is namelijk één van de meest effectieve manieren om op te vallen. Neem contact met ons op. We komen met liefde een kop koffie met je drinken en werpen dan gelijk een blik op je gevel. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: