Tapijt dat blijft plakken en deuren die raken

Tapijt dat blijft plakken en deuren die raken

Wat doe je als je een ruimte een meer huiselijke sfeer wilt geven, maar er kan en mag niets op de vloer gelegd worden vanwege struikelgevaar? Dan plak je een sticker!
Interieur Signing

Niet zo maar een sticker uiteraard, maar bijvoorbeeld eentje die er uit ziet als een Perzisch tapijt. Niet van echt te onderscheiden. Bijna dan. Wel veilig, en daar gaat het om.

Veiligheid. Bij Woonzorggroep Samen een belangrijk aandachtspunt. Maar het oog wil ook wat. Daarom zijn er op vier afdelingen van de locatie Warmenhuizen vloerstickers van Perzische tapijten neergelegd. Zo lijken de ruimten toch iets minder op een instelling en voelen de bewoners zich er meer op hun gemak. Een mooie win-win.


Deuren als eyecatcher
Net als de 32 bestickerde deuren. Deuren die we vaak hard dicht slaan, of een stevig klop op hun rug geven. We besteden in het algemeen weinig aandacht aan ze. Deuren worden vaak overgeslagen bij het inrichten van een ruimte. Terwijl het echte eyecatchers kunnen zijn. Ze lenen zich namelijk uitstekend voor beplakking.

Bij Woonzorggroep Samen zijn ze, net als de vloeren, beplakt met stickers. Ze stralen nu en creëren een prettig sfeertje. Dus dat kloppen en dichtslaan, dat kunnen ze nu veel beter hebben.

Stickers? Een kleine moeite voor een groot plezier!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: