Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur Signing

Tapijt dat blijft plakken en deuren die raken

Een Perzisch tapijtje op de vloer

Niet zo maar een sticker uiteraard, maar bijvoorbeeld eentje die er uit ziet als een Perzisch tapijt. Niet van echt te onderscheiden. Bijna dan. Wel veilig, en daar gaat het om.

Veiligheid. Bij Woonzorggroep Samen een belangrijk aandachtspunt. Maar het oog wil ook wat. Daarom zijn er op vier afdelingen van de locatie Warmenhuizen vloerstickers van Perzische tapijten neergelegd. Zo lijken de ruimten toch iets minder op een instelling en voelen de bewoners zich er meer op hun gemak. Een mooie win-win.


Deuren als eyecatcher
Net als de 32 bestickerde deuren. Deuren die we vaak hard dicht slaan, of een stevig klop op hun rug geven. We besteden in het algemeen weinig aandacht aan ze. Deuren worden vaak overgeslagen bij het inrichten van een ruimte. Terwijl het echte eyecatchers kunnen zijn. Ze lenen zich namelijk uitstekend voor beplakking.

Bij Woonzorggroep Samen zijn ze, net als de vloeren, beplakt met stickers. Ze stralen nu en creëren een prettig sfeertje. Dus dat kloppen en dichtslaan, dat kunnen ze nu veel beter hebben.

Stickers? Een kleine moeite voor een groot plezier!

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media