Tijd om te shinen @Tervoort Egmond

Tijd om te shinen @Tervoort Egmond

Voor Tervoort Egmond verzorgde wij een gloednieuwe lichtreclame. En niet zo maar één, er is gebruik gemaakt van verschillende materialen en verlichttechnieken!
Gevel en terrein Signing

Voor Tervoort Egmond verzorgde wij een gloednieuwe lichtreclame. En niet zo maar één, er is gebruik gemaakt van verschillende materialen en verlichttechnieken!

Verlichte doosletters: direct vs indirect verlicht

Wie kent ze niet; de verlichte 3D-logo's bevestigd aan de gevel. In vaktermen ook wel doosletters genoemd. Steeds vaker wordt er veel aandacht besteed aan de wijze waarop het logo verlicht wordt. Door de letters te voorzien van een translucent (ook wel lichtdoorlatend) vinyl, laat je ze van voren stralen. Naast dat letters vanaf de voorzijde licht door kunnen laten, is dit ook mogelijk vanaf de achterzijde. Indirecte verlichting noemen we dit. Een gaaf effect? Een combinatie maken van zowel indirecte als directe verlichting. En dat is precies wat er is gedaan voor het logo van Tervoort!

Met afstandhouders worden de letters voorzien van LED bevestigd aan de gevel..

En zo komt deze prachtige blikvanger tot stand!

Tervoort Egmond & FDS Signmakers

Al ruim 6 jaar lang verzorgt FDS Signmakers de signing voor Tervoort Egmond. Van verlichte letters en bouwborden tot wanddecoratie, het wrappen van containers en natuurlijk het wagenpark. Een samenwerking waar wij trots op zijn!

Lichtreclame? Laat je pand stralen!

Er is veel mogelijk om van jouw gevel een echte blikvanger te maken. Van meters hoge letters op je gevel of dak, tot een doeklichtbak met (tijdelijke) promotie. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Bedenk dat je maar één kans krijgt voor die eerste, verpletterende indruk. En maar een paar maanden om te shinen in het donker voor al die mensen die langs jouw pand rijden. Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig!

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: