Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanhangerbelettering

Toi toi toi Circus Sijm

Een nieuwe buffet- en toiletwagen, beplakt.


De premiere. Het hoogtepunt van een voorstelling. Hier wordt naar toe gewerkt en naar uitgekeken. Spannend vooral. Hoe zal het stuk vallen? Hoe hard wordt het applaus?

Goede voorbereidingen zijn het halve werk, daar weet Circus Sijm alles van. Volgende week gaat hun nieuwe voorstelling in première. De artiesten zijn er klaar voor en het materiaal ook.

Zo is er een nieuwe buffet- en toiletwagen, van binnen én buiten beplakt door het team van Free-D-Sign. Die even moesten wennen aan de binnenkant van de wagen in de zo herkenbare blauw/gele kleuren van het Noord-Hollandse circus. Maar zeg nu zelf, hoe tof is de wagen geworden!

Toi toi toi Circus Sijm, aan het materiaal zal het niet liggen ;)

Aanhangerbelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media