Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vrachtwagenbelettering

Trailerbelettering valt op

Vrachtwagens worden gezien, herkend en onthouden.

Het dagelijkse verkeer is bij uitstek een plek om in korte tijd veel mensen te bereiken. Vrachtwagens (en trailers) zijn altijd onderweg. Duizenden kilometers per week leggen ze af. En duizenden mensen zien ze elke dag voorbij komen. Ze vallen op.

Stad Alkmaar
Logistiekcentrum Stad Alkmaar weet dat als geen ander. Het bedrijf vervoert vijf dagen per week zo’n 1.000 zendingen per dag met bestemming Nederland en het grootste deel van Europa.

Aan het woord Algemeen Directeur Jaap Schuurman; “De ervaring leert dat onze wagens door hun uiterlijk opvallen en daarmee een enorme attentiewaarde hebben. Een vrachtauto met belettering wordt gezien. Zo simpel is het. Daarom zijn al onze voertuigen voorzien van onze logo’s, geheel in stijl en lijn met de andere uitingen van ons bedrijf.”

Daarnaast laten ze regelmatig trailers voorzien van reclamebelettering van klanten en partners. De meest recente voorbeelden hiervan zijn een prachtige trailer met reclame voor Museum Broekerveiling en een opvallende verschijning in de vorm van de trailer met bestickering van Agu.

Noord-Hollandse nuchterheid
Free-D-Sign tekent voor de bestickering van het wagenpark van Stad Alkmaar. “Er is een klik. De lijnen zijn kort, de communicatie verloopt snel en soepel en de duidelijke afspraken die we maken worden nagekomen. We delen de nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit en dat maakt de samenwerking erg prettig.”

Ook opvallen?
Vrachtwagens worden dus gezien, herkend en onthouden. Het maakt een vrachtwagen een uniek communicatiemiddel om naamsbekendheid te vergroten. Benieuwd hoe jouw vrachtwagen / trailer er uit zou kunnen zien voorzien van bestickering?

Free-D-Sign maakt graag een passend ontwerp en beplakt je trailer binnen no time. De werkplaats is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak binnenrijdt, ter plekke bestickerd wordt en zo snel mogelijk weer langs 's heren wegen kan. De knapste vrachtwagens zijn niet wit...

Vrachtwagenbelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media