Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur

Twee strakke freeslogo's & Lintec Privacy Folie #kantoorsigning

De kantoorruimtes van DIF Capital Partners is klaar voor de toekomst met deze strakke signing!

DIF Capital Partners, gelegen in een van de 7 torens van WTC Schiphol heeft een stijlvolle update gekregen! Naast het aanbrengen van signing op de muren en entreebalie zijn wanden en ramen geplakt met diverse folies. De raampartijen zijn voorzien van raamfolie met verloop print. Een betoverend effect wanneer de print aan de achterzijde verlicht wordt.

Huisstijl branding

Met letters vertel je simpelweg meer. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen en het iets duidelijk te maken. Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of een bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. En dat is precies waar DIF Capital Partners voor gekozen heeft. Zowel de balie als de entreeruimte bij de lift zijn voorzien van uitgefreesde logo's.

Freesletters zeggen gedag! 

Lintec

Een extreem glasheldere, krasvaste, UV-bestendige, duurzame en makkelijk verwijderbare folie. Wat samenkomt met revolutionaire printtechnieken en kwalitatieve inkt. Dat is de combinatie van Lintec Vitrographic® raamfolie en onze nieuwe Agfa printer. Een goed huwelijk welke de bekende Clear View folie overtreffen! Lintec printfolie zorgt voor geweldige innovaties voor glastoepassingen & interieurstyling. Zo kun je met de raamfolie gebruikt bij dit project privacy creëren zonder dat al het licht verloren gaat. Verder kent Lintec nog meer voordelen:

· Milieuvriendelijk: Lintec is 100% PVC-vrij en is vrij van migrerende weekmakers;

· Glashelder: Onbedrukte delen Lintec geven perfect helder (het beste van alle folies) zicht door het glas;

· Tijdelijk.. of langdurig: Lintec raamfolie is gemakkelijk en vrij van lijmresten te verwijderen, maar ook voor lang gebruik is de film zeer bruikbaar;

· Sterk: Het product is krasvast, dimensioneel uiterst stabiel (maatvast) en UV-bestendig;

· UV-werend: Lintec blokkeert 99% van het UV-licht;

Geleidelijk gaat het melkglas over in een transparante folie!

Kantoorinrichting? FDS Signmakers!

Een goede werkplek inspireert! Onderzoek wijst uit dat een aangekleed kantoor de productiviteit van medewerkers vors verhoogt. Met een groot aanbod in ons product portfolio en deskundige monteurs kunnen wij de volledige inrichting van jouw kantoor of bedrijfspand verzorgen. Van reclame op de gevel & balie tot privacyfolie en wanddecoratie als fotobehang en akoestische panelen. Benieuwd naar de optimale werksetting voor jouw kantoor? We werpen er graag een blik op!

Interieur

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media