Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Autobelettering

Uit het goede hout gesneden..

opvallende autoreclame

De bedrijfsbus van Bouwbedrijf Dennis Jongejan heeft een nieuwe bestickering gekregen. Wij vinden deze uit het goede hout gesneden. Oftewel, een bedrijfsauto met karakter ;-)

Wat heeft FDS gedaan?

De nieuwe signing van de bedrijfsauto startte in onze studio. Een creatief en uniek ontwerp, dat is waar onze signmakers blij van worden. Voor dit project is het design gebaseerd op het logo: een stapel houten balken. Door te spelen met vormen, kleuren en materialen ontstaan vormen en schaduwen. Zo komt het logo terug in de bestickering. Een gaaf resultaat, al zeggen we het zelf!

Autobestickering huisstijl bouwbedrijf dennis Jongejan balken design
Het creatieve ontwerp van de nieuwe autobestickering valt op!

Fijne lijntjes

Onze monteurs gaan een uitdaging niet uit de weg. Extreme hoogtes, unieke objecten of uiterst precisiewerk is wat iedere dag als signmaker anders maakt. De honderden fijne lijntjes van de houtnerven van de balken waren ook zo’n uitdaging. Het kost even wat tijd, maar opvallen op de weg zal het zeker. Hieronder de beelden van het eindresultaat!

Autobestickering huisstijl bouwbedrijf dennis Jongejan balken design

Val jij al op onderweg?

Een bedrijfsauto wordt gemiddeld 160.000 keer per maand gezien! Benut jij deze kans? Ga voor het optimale succes door jouw autobelettering anders dan anderen te maken. Herkenbaarheid en de kracht van herhaling, daar gaat het om. Free-D-Sign is al twintig jaar dé Signexpert van Noord-Holland. Met Liefde, passie, vakmanschap en vooral veel plezier maken wij van elk gewenst voertuig een opvallend voertuig. Benieuwd naar een ontwerp op maat? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Autobelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media