Van kantine naar bedrijfsrestaurant

Van kantine naar bedrijfsrestaurant

De bedrijfskantine van Turien en Co was toe aan een update! En daar mocht het team van FDS Signmakers een grote rol in spelen.
Interieur Signing

De bedrijfskantine van Turien en Co was toe aan een update! En daar mocht team FDS een grote rol in spelen. Turien en Co had behoefte aan een sfeervolle kantine waar medewerkers op een ontspannen manier kunnen lunchen. Met relatief simpele aanpassingen was dit doel snel behaald!

Natuurlijke en huiselijke sfeer 

Om een plek te creëren waar medewerkers zich op hun gemak voelen hebben wij een huiselijke sfeer gecreëerd. Dit door de buffetbakken, keuken & betaalbalie te wrappen met folie met een houtlook. Dit is niet alleen mooi voor het oog, ook functioneel! Om extra sfeer aan te brengen is op de achtermuur fotobehang geplaatst met een look van een stenen muur. Ook zijn de deuren gewrapt en de lampenkappen vervangen door een variant met warme kleuren

Eat & Meet

Nadat het interieur een update kreeg kon de naam niet achterblijven. De nieuwe naam van het bedrijfsrestaurant is op een stijlvolle manier geplaatst in de keuken. Een echte eyecatcher niet? Ook hier is voor een huiselijke een stijlvolle indruk gekozen door gebruik te maken van een houten bord aan de achterzijde in combinatie met staal.

 

Alles is mogelijk!

Is jouw bedrijfskantine aan een update? Wij denken graag met je mee. Met relatief simpele ingrepen kan je al een groot verschil maken! Free-D-Sign dé specialist in Noord-Holland voor het laten aanpassen van je interieur.

Bekijk meer voorbeelden van Wanddecoratie, Glasdecoratie, Muurstickers, Akoestiek, Entree/magneetstickers, Switchfolie(privacy folie)

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: