Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interieur Signing

Van kantine naar bedrijfsrestaurant

Geef jouw medewerkers een boost!

De bedrijfskantine van Turien en Co was toe aan een update! En daar mocht het team van Free-D-Sign een grote rol in spelen. Turien en Co had behoefte aan een sfeervolle kantine waar medewerkers op een ontspannen manier kunnen lunchen. Met relatief simpele aanpassingen was dit doel snel behaald!

Natuurlijke en huiselijke sfeer 

Om een plek te creëren waar medewerkers zich op hun gemak voelen hebben wij een huiselijke sfeer gecreëerd. Dit door de buffetbakken, keuken & betaalbalie te wrappen met folie met een houtlook. Dit is niet alleen mooi voor het oog, ook functioneel! Om extra sfeer aan te brengen is op de achtermuur fotobehang geplaatst met een look van een stenen muur. Ook zijn de deuren gewrapt en de lampenkappen vervangen door een variant met warme kleuren.

Eat & Meet

Nadat het interieur een update kreeg kon de naam niet achterblijven. De nieuwe naam van het bedrijfsrestaurant is op een stijlvolle manier geplaatst in de keuken. Een echte eyecatcher niet? Ook hier is voor een huiselijke een stijlvolle indruk gekozen door gebruik te maken van een houten bord aan de achterzijde in combinatie met staal.

 

Alles is mogelijk!

Is jouw bedrijfskantine aan een update? Wij denken graag met je mee. Met relatief simpele ingrepen kan je al een groot verschil maken! Free-D-Sign dé specialist in Noord-Holland voor het laten aanpassen van je interieur.

Bekijk meer voorbeelden van Wanddecoratie, Glasdecoratie, Muurstickers, Akoestiek, Entree/magneetstickers, Switchfolie(privacy folie)
Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media