Vlammende gevelreclame (en interieur)

Vlammende gevelreclame (en interieur)

FireSense is zorgt voor de beste branddetectie, when every second counts. Free-D-Sign bracht verlichte gevelreclame aan en gaf het kantoorinterieur een frisse update!
Gevel en terrein Signing

FireSense is specialist in branddetectie onder de meest lastige omstandigheden. Hun motto: de beste branddetectie, when every second counts. En dat geldt natuurlijk ook voor gevelreclame: dat ene moment van passeren zorgt voor de onvergetelijke indruk! Daarom namen onze signmakers de gevel onder handen. Maar ook in het interieur is wand- en glasdecoratie aangebracht voor die onvergetelijke indruk.

Verlichte doosletters

Op de gevel van het bedrijfspand is het logo van FireSense aangebracht. Om dit logo zowel overdag als in het donker op te laten vallen zijn verlichte doosletters gebruikt. Doosletters zijn letters zijn in iedere kleur te spuiten en worden vaak gebruikt voor verlichte gevelreclame. Door de doosletters inwendig te voorzien van LED-verlichting stralen ze licht aan de voorzijde uit. Een gaaf effect op de donkere bedrijfsmuren van FireSense!

Gevelreclame doorletters boxletters verlicht FDS

Interieurupdate

In de kantoorruimte zijn twee decoframes geplaatst met haarscherpe afbeeldingen van Amsterdam. Iets waar de medewerkers van FireSense erg over te spreken zijn: “Voor onze kantoorruimte waren wij opzoek naar dat extra beetje sfeer en kleur. En dat is gelukt! De foto over de complete wand is super scherp, we hebben zelfs voor de grap een keer een foto gestuurd naar een klant waarbij het leek alsof wij voor de pandjes stonden in Amsterdam.”

wanddecoratie wandpaneel

Naast de wandframes is de glazen wand voorzien van wandfolie. Ook het toilet mocht niet achterblijven. De complete wand is voorzien van een fullcolour geprinte folie met een vlammende afbeelding. “Erg passend bij ons bedrijf en door vele mensen al positief op opgevangen.”

kantoor inrichting wanddecoratie raamfolie privacy
"Het resultaat van de zorgt voor de frisse en professionele uitstraling die we voor ogen hadden"

Wil jij een professionelere look aanbrengen aan jouw bedrijfspand? Eenvoudige oplossingen zorgen voor flinke impact! En die oplossingen zijn enorm divers. Wij denken graag met je mee en voorzien je graag van een offerte op schaal!

In samenwerking met:

FireSense

Voor onze kantoorruimte waren wij opzoek naar dat extra beetje sfeer en kleur. En dat is gelukt!

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: