Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Autobelettering

Vliegensvlugge voertuigsigning

Je bedrijfsauto benutten als reclamedrager?

Je bedrijfsauto benutten als reclamedrager? Dat scoort, altijd! Voor UniKidz Amsterdam hebben wij 2 bedrijfsauto’s (UniBuzzen) voorzien van opvallende reclame. De eyecatcher van deze bestickering? De vleugels!

Beeldmerk als kunst

Door in te zoomen op een beeldmerk of deze uit te vergroten ontstaat een speels effect met creatieve lijnen. Ook zorgt het voor extra herkenning wanneer iemand later je logo ziet. “Kijk,dat is dat bedrijf van die gave bestickering!” En die herkenning, dat is natuurlijk precies wat je wil.

De signing komt pas echt tot leven wanneer je dit element op de juiste plek laat samenkomen met de contouren van de auto. Laat de stickers en folie bijvoorbeeld mee lopen met de vorm van de deuren, de neus of de wielkast. Zo komt bij deze bestickering het beeldmerk terug op het dak en aan de zijkant van de bussen.

Het gouden duo: wrappen en bestickeren

Naast het aanbrengen van full color geprinte stickers is ook een deel van de auto gewrapt. Om het één geheel te maken is de onderkant van het voortuig gewrapt in huisstijlkleur. Door onderdelen te wrappen met hoogwaardige folie til je jouw bestickering naar een hoger niveau. De bestickering wordt overzichtelijker door de kaders die ontstaan. En het mooiste? Alles is mogelijk! Welke vormen, groottes en kleuren je ook wilt. Wij helpen je graag om de juiste combinatie te maken! 

Autobelettering

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media