Wagenpark belettering

Wagenpark belettering

Opvallen doe je met autobelettering. Een voertuig, groot is klein, leent zich uitstekend als reclamemiddel. Zeker wanneer het hele wagenwarp op dezelfde wijze is beplakt.
Voertuigen Signing

Een gemiddelde autobelettering wordt per maand wel 160.000 keer gezien.160.000 keer!

Een gemiddelde autobelettering wordtper maand wel 160.000 keer gezien.160.000 keer! Laat staan hoeveel keer jouwnaam wordt gezien wanneer het héle wagenpark van je bedrijf voorzien is vanbestickering. Opvallende autobelettering scoort. 100%

Wil jij jouw wagenpark laten bestickeren?
Met onze nieuwe machine kunnen we nunóg sneller een serie folie uitsnijden. Immers, hoe eerder de wagens weer op deweg rijden hoe eerder ze reclame maken voor jouw bedrijf…

Snijtechnieken
De #zundg3 kan verschillende snijtechnieken tegelijk uitvoeren. Handigwanneer een wagenpark uit verschillende typen wagensbestaat. De grote delen die op de auto komen wordenvaak helemaal doorgesneden (through cut) en de losse teksten/logo's worden halfdoorgesneden (kiss cut) zodat ze op stand blijven.

Tijdbesparing
Bovendien kan de rol folie in één keer ingevoerd worden. Op een rol vanbijvoorbeeld 50 meter, kunnen dan wel 15 sets van dezelfde bestickeringengesneden worden. Ideaal dus als je snel een bestickering voor een wagenparkgaat produceren met verschillende typen wagens.

UitzendondernemingDetamo heeft dit vorige week ervaren. Hun wagenpark is voorzienvan autobelettering en zien er allemaal weer strak uit.
Ons werk? Dat valt op!

In samenwerking met:

Voertuigen Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: