Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wayfinding

Wayfinding & Signing Laguna Beach Family Camps

LIFE IS A BEACH!

Verscholen tussen de Pettemer Duinen vind je Laguna Beach Family Camp Corfwater van De Jongens uit Schoorl. Dé locatie voor een sportieve strandvakantie omgeven door bossen en duinen. Er is genoeg te beleven zowel voor jong als oud. Van surfen bij Hookipa beach met eigen Surf shack op het strand tot borrelen en barbecueën in de gezellige foodgarden. FDS verzorgde de signing en wayfinding voor het gehele terrein plus de bestickering van het wagenpark. Nu is de beleving compleet! Om summervibes van te krijgen…

Bewegwijzering met beachvibes

Weten waar je moet zijn. Dat is wat je wil wanneer je je begeeft op een camping. Waar kan ik parkeren? Hoe kom ik op het strand? Waar kan ik eten halen? En natuurlijk: waar vind ik mijn slaapplaats? Met bewegwijzering geheel in huisstijl gaan bezoekers snel en  efficient van A naar B en wordt een extra beleving toegevoegd aan het terrein.

Beachflags & strandstoelen

De verschillende labels van De Jongens Uit Schoorl wapperen bezoekers tegemoet met 75 beachflags en baniervlaggen over het gehele terrein. Ook is er voldoende ruimte om lekker te chillen op de 425 bedrukte strandstoelen.

Voertuigsigning

Om de beleving compleet te maken zijn de ook de aanhangers en surfkar bestickerd. Handig, want reclame maak je op de weg!

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media