Close

Meer weten?

Stel een vraag of bel 0226-39 10 18

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zeg welkom met een LED-scherm

Bereik in één keer een grote groep mensen.

In één keer een grote groep mensen bereiken? Dat doe je meteen LED-scherm. Zoals bij de open dag voor project Zuidzicht. Een nieuwbouwproject langs de ring in Alkmaar.

De makelaar wilde niet alleen voorbijgangers attenderen op de open dag, maar ook de bezoekers een warm welkom heten. En wat trekt nu de aandacht beter dan een scherm op grote hoogte?

Onze LED-schermen (330 x 220 cm) staat op 6 meter hoogte en zijn bovendien mobiel. Waar jij maar wilt kun je hem dus neerzetten. Op het scherm kun je laten zien wat je wilt. Elke boodschap in welke vorm dan ook kun je er op kwijt.

En? Heb je al een plek in gedachte? Neem dan snel contact met ons op : info@ledschermen.nl. Voor je het weet staat jouw boodschap op eenzame en grote hoogte! Aandacht is tenslotte alles...Bekijk onze laatste projecten

Nog geen projecten toegevoegd!

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media