Zichtbaar, maar stijlvol

Zichtbaar, maar stijlvol

Zichtbare gevel en terrein signing zijn kan op zo veel manieren en hoeft alles behalve schreeuwend te zijn..
Gevel en terrein Signing

Als uitvaartonderneming wil je dat bezoekers zorgeloos de weg vinden naar jouw locatie. Bewegwijzering en aanduidingen zijn hét middel om dit te bereiken. Zichtbaar zijn kan op zo veel manieren en hoeft alles behalve schreeuwend te zijn. Respectvol zichtbaar zijn, ook dat kan het uitgangspunt zijn van gevel- en terrein signing. Zeker weten. De signing voor de twee vestigingen van de Jongh Uitvaartverzorging bewijst dit!

3D logoborden

Reclameborden krijgen een 3D-effect door de gelaagde elementen. Door deze effecten komt een logo of bord letterlijk tot leven! De 3D elementen worden gelaserd of gefreesd uit verschillende materialen. Bij de Jongh is gekozen voor doorgestoken acrylaat letters, welke vanuit de binnenzijde van het bord worden verlicht. Zo tasten de bezoekers ook ’s avonds niet in het duister. Om de letters extra stijlvol te maken is de voorzijde voorzien van een brushed bronze vinyl. Dit zorgt ervoor dat de letters slechts vanaf de zijkant licht uitstralen.

Doorgestoken letters worden vanuit de binnenzijde verlicht en zijn voorzien van een goud randje.

Buitenreclame voor jouw bedrijf?

Een slimme zet. Buitenreclame is één van de meest effectieve manieren om op te vallen. Je krijgt maar één kans voor die eerste en verpletterende indruk. En die indruk, die maak je met de uitstraling van je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut daarom jouw gevel en terrein als reclamemiddel om zichtbaarheid te vergroten. Wat je ook kiest, de mogelijkheden om jouw huisstijl uit te dragen zijn oneindig!

Neem contact met ons op. We komen met liefde een kop koffie met je drinken en werpen dan gelijk een blik op je bedrijfspand. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

In samenwerking met:

Gevel en terrein Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: