Verkoop je product met het juiste point of sale (POS) promotiemateriaal.

Point of Sale (POS) materiaal. Het zijn de posters, banners of displays die de verkoop van producten ondersteunen. Spelen met woorden, cijfers en afbeeldingen, gerelateerd aan jouw logo, op beïnvloedt je klant flink. En vaak compleet onbewust. 

Door slechts één woord of één getal te veranderen kan je klant zomaar besluiten meer te kopen. Zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. Een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dit. Des te meer reden om bij ons advies in te gaan winnen over hetgeen we in dit kader voor jou kunnen betekenen...

Presentatie- en bemonsteringsborden

Een bak vol losse producten? Of een rommelige stelling? Los het slim op met een overzichtelijk bemonsteringsbord. Bemonsteringsborden kunnen gemaakt worden van stevig materiaal zodat ze naast hangend ook op zichzelf staand kunnen neergezet in jouw winkel of showroom. Naast dat de verschillende oplossingen mooi worden gepresenteerd vertelt een bemonsteringsbord ook een verhaal!

Promotiespecials

Met plaatmateriaal en folie is alles te produceren. Wij laten ons graag uitdagen! Of het nu een productschap display is of een informatie totem. We maken het graag voor je op maat. Wil je écht opvallen met jouw nieuwe product? Maak het na met een promodisplay. In alle soorten, vormen en groottes te produceren.

Al twintig jaar lang dé (sign)expert van Noord-Holland.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
waar we #trots op zijn

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media