Reclame en belettering voor de bouwsector

Promoot jouw bouwproject

Jouw bouwproject laten opvallen? Free-D-Sign is dé expert in reclame, bewegwijzering en belettering voor de bouwsector! Ook bieden wij eenvoudige interieur oplossingen om jouw project extra te laten opvallen.

Bouwborden

Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Toch? Dit hoeft niet op de standaardwijze. Een bouwbord kan op een afzet hek geplaatst worden, maar waarom niet een steiger inpakken met een spandoek? Of het bord (tijdelijk) aan de gevel bevestigen? Er is zo veel mogelijk! Afhankelijk van de locatie en het project is er vaak een meest geschikte optie. Wij denken graag met je mee!

Bouwschuttingen

Verbouwingen van winkelpanden kunnen vaak een doorn in het oog zijn in drukke winkelstraten. Een hoop puin en een gesloten winkel. Voor kantoren en openbare gebouwen geldt hetzelfde. Bouwschuttingen zijn hier de perfecte oplossing voor. Ze maken het mogelijk om de bouwplaats af te schermen, de omgeving niet te veel overlast te bezorgen en het vooral netjes te houden! Bovendien zijn de schuttingen mooi voor het oog; ze geven een sfeerimpressie van jouw bouwproject en maken een verrassing van wat er achter de schermen gebeurt. Er is zoveel mogelijk om op te vallen, wij helpen je graag!

Vraag een offerte aan

Projectborden

Wie is de opdrachtgever? Wat wordt er gemaakt? En door wie? Een projectbord geeft het in één overzicht weer. Een klassiek project bord wordt geplaatst op palen in de grond. Toch kun je deze origineel maken doorgebruik te maken van jouw eigen huisstijl. Projectborden komen ook goed tot zijn recht wanneer ze (tijdelijk) aan de gevel bevestigd zijn!

Spandoeken & bouwhekdoeken

Hoe kun je jouw klus laten opvallen? Naast een klassiek bouwbord kun je er ook voor kiezen om jouw bouwproject aan te duiden met een spandoek. Wat het voordeel van een spandoek is? Spandoeken zijn multifunctioneel; ze kunnen op stijgers, op hekken, in de grond maar ook op gevels worden aangebracht. Wil jij een spandoek voor jouw bouwproject laten bedrukken? Wij denken graag met je mee en leveren graag maatwerk!

Bouwvlaggen

Vanaf een afstand wapperen ze je al tegemoet: vlaggen zijn één van de eerste reclamemiddelen om jouw bouwproject of bouwbedrijf te laten opvallen. Reclamevlaggen zijn een vergroot visitekaartje voor jouw bouwbedrijf of project. En die projecten, daar ben je natuurlijk trots op. Laat het dus zien! Onze signmakers kunnen vlaggen leveren in elk gewenst soort formaat en bedrukking in iedere gewenste kleur. Of dit nu zeefdruk is of digitale druk. Vertel ons je wensen en wij vertalen ze in een vlag.  

Bouw bewegwijzering: tijdelijke verkeersborden, toegangsborden & instructies

Tijdens een bouwproject kan er een hoop verwarring ontstaan: Welke omweg kan ik nemen om op mijn bestemming te komen? Waar is de ingang? Wat zijn de risico’s die ik loop als ik de bouwplaats betreed? En waar kunnenleveranciers hun goederen afleveren? Goede bewegwijzering, ook wel wayfinding, haalt alle onzekerheden weg en helpt bezoekers van jouw bouwplaats om snel van A naar B te komen. Free-D-Sign is dé expert op het gebied van wayfinding. Wij maken zowel tijdelijke verkeersborden en toegangsborden als bewegwijzering borden op de bouwplaats.

Vraag een offerte aan

De finishing touch: Interieurstyling voor jouw bouwproject

Interieurwrapping

Wrappen alleen voor auto’s? Zeker niet! Ben jij opzoek naar dat extra vleugje design in jouw verbouwprojecten? Interieurwrapping biedt uitkomst! Meubels als bureaubladen, counters, tafels en kasten kunnen eenvoudig gewarpt worden in Di-noc folie. Dit geeft een totaal andere look aan jouw bouwproject. Bovendien heeft interieurwrapping ook functionele voordelen: het is waterdicht!

Wanddecoratie

De muren staan en de verbouwing is klaar. Dan wordt het tijd voor de afwerking! Geef extra sfeer aan jouw bouw-, verbouw- of renovatie project door gebruik te maken van wanddecoratie. Voor iedere muuroppervlakte hebben wij een passende oplossing; van wandfolie en fotobehang tot verlichte of geluiddempende decoframes. Het zorgt voor een groot verschil en een verpletterende eerste indruk. Beloofd.

Glasdecoratie

Wat zijn de voordelen van glasfolie voor jouw bouwproject? Glasfolie is functioneel: het zorgt voor Privacy, zonwering, veiligheid en gaat verkleuring tegen. Door de ramen te beplakken met (zelfklevend)glasfolie kun je extra sfeer aanbrengen. Dat geeft jouw bouwproject bij oplevering net dat beetje extra.

Vraag een offerte aan
projecten waar we #trots op zijn

FREE-D-SIGN projecten

Reclame en belettering voor de bouwsector

Promoot jouw bouwproject

projecten waar we #trots op zijn

FDS Signmakers projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media