bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Bouw signing & branding.

Op zoek naar een signpartner voor reclame & belettering voor de bouwsector? FDS Signmakers!

Met signing laat je jouw bouwbedrijf opvallen. FDS Signmakers is dé specialist in signing voor de bouw. Van reclame en belettering tot bewegwijzering en decoratie.

Ook voor de bouwsector geldt: met signing laat je jouw bedrijf opvallen. Het draagt bij een professionele uitstraling en zorgt voor herkenbaarheid. Van een bestickerd wagenpark tot lichtreclame op de gevel. Ook op de bouwplaats wordt veel signing gebruikt. Zowel functioneel: bijvoorbeeld het aanduiden van de regels, ruimtes en bewegwijzering. Maar ook promotioneel: de op de bouwplaats wordt immers naamsbekendheid gecreëerd. Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Toch? Dit hoeft niet op de standaardwijze. Er zijn tal van mogelijkheden om als bouwbedrijf op te vallen op de bouwplaats.  

Al meer dan 20 jaar werken wij voor grote organisaties als Bouwbedrijf De Nijs & K_Dekker. Hieronder vind je een greep uit onze producten voor de bouw. Maar er is meer. Vertel ons je wensen, we helpen je graag om jouw merk uit te bouwen met signing!

Bouwborden

Wie is de opdrachtgever? Wat wordt er gemaakt? En door wie? Een bouwbord, ook wel projectbord, geeft het in één overzicht weer. Een klassiek project bord wordt geplaatst op palen in de grond. Toch kun je deze origineel maken doorgebruik te maken van jouw eigen huisstijl. Projectborden komen ook goed tot zijn recht wanneer ze (tijdelijk) aan de gevel bevestigd zijn.

Bouw
Bouw

Bouwschuttingen

Verbouwingen van winkelpanden kunnen vaak een doorn in het oog zijn in drukke winkelstraten. Een hoop puin en een gesloten winkel. Voor kantoren en openbare gebouwen geldt hetzelfde. Bouwschuttingen zijn hier de perfecte oplossing voor. Ze maken het mogelijk om de bouwplaats af te schermen, de omgeving niet te veel overlast te bezorgen en het vooral netjes te houden! Bovendien zijn de schuttingen mooi voor het oog; ze geven een sfeerimpressie van jouw bouwproject en maken een verrassing van wat er achter de schermen gebeurt. Er is zoveel mogelijk om op te vallen, wij helpen je graag!

Spandoeken & bouwhekdoeken

Hoe kun je jouw project laten opvallen? Naast een klassiek bouwbord kun je er ook voor kiezen om jouw bouwproject aan te duiden met een spandoek. Wat het voordeel van een spandoek is? Spandoeken zijn multifunctioneel; ze kunnen op stijgers, op hekken, in de grond maar ook op gevels worden aangebracht. Wil jij een spandoek voor jouw bouwproject laten bedrukken? Wij denken graag met je mee! Van een opvallend spandoek in een frame op palen tot een gigantisch geveldoek.

Steigerdoeken

Om het straataanzicht mooi te houden en om voorbijgangers te enthousiasmeren pak je jouw project in met meshdoek. Een extra gaaf effect geeft het wanneer steigerdoeken worden voorzien van één op één prints van het eindresultaat! Stevige doeken worden gemaakt van Soundmesh. Soundmesh is een geperforeerd PVC doek met een matte, zeer open structuur. Door deze open structuur zijn deze doeken meer bestemd tegen harde wind. Dit maakt deze doeken perfect om aan te brengen in groot formaat en op grote hoogte. Opvallend en slim dus, zo'n steigerdoek.

Wagen- en machinepark bestickering

Maak van ieder voertuig een rijdende reclamezuil. Het zorgt voor herkenning, uniformiteit en is bovendien super professioneel! Of het nu een shovel, bedrijfswagen of zelfs kraan is. Geheel passende bij het voertuig en jouw huisstijl maken wij een ontwerp op maat. Van een strakke belettering tot een complete wrap.

Ketenpark

Een ketenpark is dé perfecte gelegenheid om jouw huisstijl uit te dragen. Door de vaak rechte en vlakke delen kunnen keten / units eenvoudig bestickerd en gewrapped worden. Nou ja, eenvoudig is het niet.. Met uiterste precisie, rakels en föhns toveren onze plakkers een saaie unit om tot een blikvanger op de bouwplaats. Een gevalletje "hier bouwen wij" om trots op te zijn ;-)

Bouw bewegwijzering:

Tijdens een bouwproject kan er een hoop verwarring ontstaan: Welke omweg kan ik nemen om op mijn bestemming te komen? Waar is de ingang? Goede bewegwijzering, ook wel wayfinding, haalt alle onzekerheden weg en helpt bezoekers van jouw bouwplaats om snel van A naar B te komen. FDS Signmakers is dé expert op het gebied van wayfinding. Wij maken zowel tijdelijke verkeersborden en toegangsborden als bewegwijzering borden op de bouwplaats.

Aanduiding- en regelborden

Op de bouwplaats is informatievoorziening van groot belang. Van het aanduiden van zones en ruimtes tot het duidelijk communiceren van geldende regels. Wat zijn de risico’s die ik loop als ik de bouwplaats betreed? En waar kunnen leveranciers hun goederen afleveren? Vanaf waar zijn PBM's verplicht? Een van de velen vragen welke ten alle tijden beantwoord dienen te worden. Met producten als borden, magneetplaten en stickers ‍zorgen we ervoor dat de juiste mix aan signing aanwezig is op jouw bouwlocatie. Met natuurlijk behoud van jouw herkenbare huisstijl in ieder ontwerp.

Bouwvlaggen

Vanaf een afstand wapperen ze je al tegemoet: vlaggen zijn één van de eerste reclamemiddelen om jouw bouwproject of bouwbedrijf te laten opvallen. Reclamevlaggen zijn een vergroot visitekaartje voor jouw bouwbedrijf of project. En die projecten, daar ben je natuurlijk trots op. Laat het dus zien! Van een vlag bij de entree tot een trotse aanduider van het hoogste punt. Onze signmakers kunnen vlaggen leveren in elk gewenst soort formaat en bedrukking in iedere gewenste kleur. Of dit nu zeefdruk is of digitale druk. Vertel ons je wensen en wij vertalen ze in een vlag.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: