Reclame maken? Reclameborden!

Reclame maken. Dat moet goed. Jouw
boodschap moet opvallen en gezien worden. Je krijgt tenslotte maar één keer de kans voor die ene eerste indruk.

Pak die kans en kies voor een reclamebord op maat. Groot, of klein. Van aluminium sandwichpaneel, geschuimd PVC, of hout. Tijdelijk of permanent. Wij ontwerpen, maken en plaatsen hem voor je. Kleine moeite voor ons, grote opbrengst voor jou. Mooi toch?

Een klassieker: strakke reclameborden op de gevel

Al bijna twintig jaar lang dé (sign)expert van Noord-Holland.

3D reclameborden

Reclameborden krijgen een 3D-effect door de gelaagde elementen en verlichting toe te voegen. Door deze effecten komt een logo of bord letterlijk tot leven!

De 3D elementen worden gelaserd of gefreesd uit verschillende materialen als kunststof (acrylaat) tot aluminium en met afstandhouders bevestigd. En de uitstraling? Alles is mogelijk en kan worden gepersonaliseerd naar eigen wensen en stijl. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van jouw huisstijlkleuren. Maar ook een staal- of houtlook is mogelijk.

Verlichte 3D reclameborden zorgen er ook voor dat jouw logo dag en nacht zichtbaar is, het geeft een chiquere look en valt op. Handig wanneer je op een kleinere ruimte toch een verlichte uiting wilt plaatsen. Zo trekt jouw logo aandacht en wordt deze ook even vastgehouden. Alles is mogelijk, niet is te gek en wij houden wel van een uitdaging!

Chique en stralend: een 3D verlicht gevelbord voor De Jongh Uitvaartverzorging

Reclamebord personaliseren? Met jouw materiaal, print en vorm naar keuze ontstaat een uniek exemplaar. Altijd!

Makelaarsborden

We komen ze dagelijks tegen in de straten. Het makelaarsbord. In alle soorten en maten, maar vaak wel van een soortgelijke afmeting. Opvallen is noodzaak om de verkoop en verhuur van bedrijfspanden of huizen te bevorderen. Wij produceren de borden in eigen huis in elk gewenst formaat. Voor je het weet ben je verkocht ;-)

Reclameborden: groot of klein, staand of hangend - wij maken ze!

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media