Bakker Schoon Makelaardij

Voor Bakker & Schoon Makelaardij maakt Free-D-Sign een range aan producten.Van de welbekende makelaarsborden en ‘verkocht’ stickers tot spandoeken enoplossingen op maat als bijvoorbeeld spanframes op locatie. “Free-D-Sign werktsnel, met korte lijnen en is een betrouwbare partner.” Het zijn de woorden vanmakelaar Arjan Schoon.

“Als makelaardij werken wij in opdracht van derden. Vertrouwenop een goede en professionele levering is voor ons van groot belang. Laatstwilde een van onze klanten een extra groot bord op zijn bedrijfspand dat tekoop kwam. Zonder twijfel zeggen wij hem toe dit te regelen, want we weten 100%zeker dat Free-D-Sign naar wens oplevert. Zij komen hun afspraken na, daarkunnen wij op bouwen.”

Arjan
Schoon

Projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.