"100% zeker weten dat er naar wens wordt opgeleverd en afspraken nakomen. Daar kunnen wij op bouwen.”
Arjan
Schoon

Voor Bakker & Schoon Makelaardij maakt Free-D-Sign een range aan producten. Van de welbekende makelaarsborden en ‘verkocht’ stickers tot spandoeken en oplossingen op maat als bijvoorbeeld spanframes op locatie. “Free-D-Sign werkt snel, met korte lijnen en is een betrouwbare partner.” Het zijn de woorden van makelaar Arjan Schoon.

“Als makelaardij werken wij in opdracht van derden. Vertrouwen op een goede en professionele levering is voor ons van groot belang. Laatst wilde een van onze klanten een extra groot bord op zijn bedrijfspand dat te koop kwam. Zonder twijfel zeggen wij hem toe dit te regelen, want we weten 100% zeker dat Free-D-Sign naar wens oplevert. Zij komen hun afspraken na, daar kunnen wij op bouwen.”

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media