"Korte lijnen, snel handelen en meedenken, dat kenmerkt Free-D-Sign"
Annemarie
van den Bergh

Het zijn de korte lijnen, de snelheid van handelen en het meedenken wat Bouwbedrijf De Nijs aanspreekt aan hun samenwerking met Free-D-Sign. Annemarie van den Bergh, verantwoordelijk voor de PR, heeft als contactpersoon namens het bouwbedrijf wekelijks contact met het team van Free-D-Sign.

“Free-D-Sign doet heel diverse dingen voor ons. Van leuke kleine gadgets (tissuebox, winkelwagenmuntjes, meetlinten, etc.) tot enorm grote bouwdoeken in stalen frames, panelen voor een start verkoop en het bekleden van bouwschuttingen.”

“Meestal wijken onze wensen af van de standaard, maar ik heb nog nooit gedacht dat het Free-D-Sign niet zou gaan lukken iets te maken. En dat is nou net het fijne van onze samenwerking. Als we een opdracht hebben waar we even vastlopen, dan bel ik Raymond die altijd met een oplossing komt.”

In opdracht van De Nijs heeft Free-D-Sign de aankleding van het project ZNDPNT in Zandvoort geproduceerd, geleverd en geplaatst. “Het ging onder andere om een bouwschutting van 95m lang (bestaande uit maar liefst 190m² panelen), bijbehorende reclamedoeken waarvan één van 20x3 meter, diverse banners, presentatiepanelen én een vloerprint van vinyl op schaal van een appartement. Kandidaat kopers konden op deze manier op ware grootte door het appartement lopen. Een van de vele unieke opdrachten die we samen hebben uitgevoerd.”

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media