“Altijd een antwoord op maat, geen wens is te gek, super kwaliteit en snelheid.”
René
Schut

“Altijd een antwoord op maat, geen wens is te gek, super kwaliteit en snelheid.” Het zijn de woorden van René Schut, Wagenparkbeheerder van Daily Cool Warehousing waarvoor Free-D-Sign inmiddels al zo’n 28 truckers en trailers heeft voorzien van de juiste bestickering. 

“Het allermooiste voor ons is dat we slechts 100 meter van elkaar vandaan zitten. Bij een vraag loop ik even naar binnen en onder het genot van een kop koffie sparren we over onze wensen en alle mogelijkheden die Free-D-Sign voor ons in huis heeft. Onze wagens moeten elke dag inzetbaar zijn, door de korte afstand en de snelle werkwijze kunnen ze tussen de bedrijven door bestickert worden. Naast prachtige wagens, levert het dus ook nog eens tijdwinst op!”

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media