DailyCool Food Logistiek

“Altijdeen antwoord op maat, geen wens is te gek, super kwaliteit en snelheid.” Hetzijn de woorden van René Schut, Wagenparkbeheerder van Daily Cool Warehousingwaarvoor Free-D-Sign inmiddels al zo’n 28 truckers en trailers heeft voorzienvan de juiste bestickering. 

“Het allermooiste voor ons is dat we slechts 100 metervan elkaar vandaan zitten. Bij een vraag loop ik even naar binnen en onder hetgenot van een kop koffie sparren we over onze wensen en alle mogelijkheden dieFree-D-Sign voor ons in huis heeft. Onze wagens moeten elke dag inzetbaar zijn,door de korte afstand en de snelle werkwijze kunnen ze tussen de bedrijven doorbestickert worden. Naast prachtige wagens, levert het dus ook nog eenstijdwinst op!”

René
Schut

Projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.