Donker Winkelstyling

“Het interieur van een winkel is sfeerbepalend. Het moetmensen immers uitnodigen om de winkel binnen te stappen. Daarnaast moet hetinterieur zo gebouwd worden dat het tevens fungeert als prima werkomgeving voorde medewerkers.” Het zijn de woorden van Donker Winkelstyling. Het bedrijf uit Geldermalsenhoudt met al deze factoren rekening bij de interieurbouw van winkels enrealiseert zo een optimale winkelbeleving.

Kwaliteit, service envertrouwenBij het inrichten of restylen van winkelpanden schakelt Donker Winkelstylingmet enige regelmaat Free-D-Sign in. Warmenhuizen en Geldermalsen, het is eenstukje rijden. “Maar dat maakt voor ons niets uit,” zegt Donker Winkelstyling.“Wij werken door het hele land. Dus afstand kennen we niet. Waar het ons omgaat, dat is kwaliteit en service en dat is wat we bij Free-D-Sign vinden. Hetsnelle schakelen en het vertrouwen dat het altijd goed komt. Dat is er altijd endaar worden we blij van.” 

https://www.donkerwinkelstyling.nl/

Mirjam
van der Waal

Projecten

No items found.

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.