FireSense

“De ervaring om samen te werken met Free-D-Sign is goed bevallen. Voor onze kantoorruimte waren wij opzoek naar dat extra beetje sfeer en kleur. En dat is gelukt! Er is goed geluisterd naar onze wensen welke goed zijn vertaald in een concrete aanpak.

De geleverde materialen zijn van mooie kwaliteit en de monteurs zijn meedenkend en hebben keurig netjes gewerkt. De foto over de complete wand is super scherp. We hebben zelfs voor de grap een keer een foto gestuurd naar een klant waarbij het leek alsof wij voor de pandjes stonden in Amsterdam. Ook het toilet dat Free-D-Sign heeft beplakt met bijpassende foto wordt door veel mensen opgemerkt: we hebben daar al veel positieve reacties op gekregen.

Het resultaat van de toegepaste afbeeldingen zorgt voor de frisse en professionele uitstraling die we voor ogen hadden.”

Lees meer over dit project

Marc
Niele

Projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.