IDTV

Voor TV-producent IDTV heeft Free-D-Sign diverse projecten mogen uitvoeren. Het meest recente project was de nieuwe gevelsigning voorhun bedrijfspand. Na afloop spraken wij met Claudia Renting, werkzaam bij IDTV.

“Wij zijn erg tevreden met de producten van Free-D-Sign. De kwaliteit is mooi en het ziet er super uit. Ook het proces hebben wij goed ervaren: het was een fijne samenwerking. Free-D-Sign geeft snelle terugkoppeling, denkt mee, komt met goede oplossingen en levert snel.

Ook bezoekers zijn positief over de nieuwe gevelreclame. Het geeft meteen een hele andere uitstraling, een uitstraling wat enorm past bij het bedrijf. Ik zou Free-D-Sign zeker aanbevelen omdat wij veel positieve reacties krijgen op alle signing in ons pand.

Claudia
Renting

Projecten

No items found.

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.