“Wat ik ook bedenk, zij maken het.“
Mike
Groot

In de ruim tien jaar dat de bedrijven samenwerken, zijn er enorm veel projecten samen uitgevoerd. Interieurarchitect Mike Groot, van MG Interieurarchitectuur BNI, ontwerpt het liefst buiten de kaders. Zijn ideeën in praktijk brengen vergt vaak minstens zoveel creativiteit.

“Raymond en zijn team hebben aan een half woord genoeg,” zegt Mike. “Wat ik ook bedenk, zij kunnen het maken. Dit scheelt mij een hoop tijd, werk en vooral energie.”

“Trots ben ik op een project waar we recent aan hebben samengewerkt. Een renovatieplan in Amsterdam voor Stichting Arkin. Free-D-Sign heeft alle signing in het pand uitgevoerd en de deuren door middel van folie weer als nieuw gemaakt. Een geweldige renovatie klus waar we beide konden laten zien wat we in huis hebben!”

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media