Interieurarchitect Mike Groot

In de ruim tien jaar dat de bedrijven samenwerken, zijn er enorm veel projectensamen uitgevoerd. Interieurarchitect Mike Groot, van MG InterieurarchitectuurBNI, ontwerpt het liefst buiten de kaders. Zijn ideeën in praktijk brengenvergt vaak minstens zoveel creativiteit.

“Raymonden zijn team hebben aan een half woord genoeg,” zegt Mike. “Wat ik ook bedenk,zij kunnen het maken. Dit scheelt mij een hoop tijd, werk en vooral energie.”

“Trotsben ik op een project waar we recent aan hebben samengewerkt. Een renovatieplanin Amsterdam voor Stichting Arkin. Free-D-Sign heeft alle signing in het panduitgevoerd en de deuren door middel van folie weer als nieuw gemaakt. Eengeweldige renovatie klus waar we beide konden laten zien wat we in huishebben!”

Mike
Groot

Projecten

No items found.

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.