K Dekker Bouw & Infra Warmenhuizen

“FDS Signmakersheeft in de Kerstvakantie het complete wagenpark en het bemand materieel (dekranen en shovels) opnieuw bestickerd vanwege onze nieuwe huisstijl,” verteltMichel Jonkman. “Dankzij deze snelle actie en topservice hebben de medewerkershier geen last van gehad en konden zij in het nieuwe jaar weer gewoon aan deslag!”

 Michel Jonkman is Chef Materieel bij K Dekker Bouw enwerkt al sinds de start van Free-D-sign, nu ruim 20 jaar geleden, met hen samen.Naar volle tevredenheid. “Het team van Raymond reageert altijd alert op onzeverzoeken. Of het nu gaat om vlaggen, bouwhekdoeken, stickers of ons wagenpark.Dat werkt wel zo prettig, zeker wanneer de prijs - kwaliteit verhouding helemaalklopt.”

Michel
Jonkman

Projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.