"Altijd een alert reactie. Dat werkt wel zo prettig, zeker wanneer de prijs - kwaliteit verhouding helemaal klopt.”
Michel
Jonkman

“Free-D-Sign heeft in de Kerstvakantie het complete wagenpark en het bemand materieel (de kranen en shovels) opnieuw bestickert vanwege onze nieuwe huisstijl,” vertelt Michel Jonkman. “Dankzij deze snelle actie en topservice hebben de medewerkers hier geen last van gehad en konden zij in het nieuwe jaar weer gewoon aan de slag!”

 Michel Jonkman is Chef Materieel bij K Dekker Bouw en werkt al sinds de start van Free-D-sign, nu ruim 17 jaar geleden, met hen samen. Naar volle tevredenheid. “Het team van Raymond reageert altijd alert op onze verzoeken. Of het nu gaat om vlaggen, bouwhekdoeken, stickers of ons wagenpark. Dat werkt wel zo prettig, zeker wanneer de prijs - kwaliteit verhouding helemaal klopt.”

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media