"We begrijpen elkaar goed en streven beiden naar perfectie."
Willem
de Haas

“De grootste plus in onze samenwerking is goede communicatie. We begrijpen elkaar goed en streven beiden naar perfectie.” Willem de Haas, mede-eigenaar van Team de Haas (TdH strategy+creation) legt uit waarom zijn team een goede match vormt met het team van Free-D-Sign.

“Wij maken ontwerpen gebaseerd op esthetische en functionele eisen, dat is ons vak. De taak van Free-D-Sign is zorgen dat onze creaties werkelijkheid worden en daar zijn ze goed in. Een geweldig voorbeeld is de maatwerk reclamezuil met ingebouwde brievenbus voor EFC Filtration. Een juweeltje. De in strak design met RVS look uitgevoerde zuil heeft in kunststof uitgefreesde logo’s en huisnummer die in het donker prachtig stralen.”

“Een ander voorbeeld mede mogelijk gemaakt door Free-D-Sign is de projecten die onder de vlag vielen van de campagne ‘Alkmaar doet het!’. Branding voor de campagne met een mix van uiteenlopende uitingen die op veel verschillende momenten en locaties gezicht gaven. Het traject verliep soepel en Free-D-Sign was niets te veel!,” aldus TdH. 

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media