TdH Strategy Creation

“Degrootste plus in onze samenwerking is goede communicatie. We begrijpen elkaargoed en streven beiden naar perfectie.” Willem de Haas, mede-eigenaar van Teamde Haas (TdH strategy+creation) legt uit waarom zijn team een goede match vormt met het team van Free-D-Sign.

“Wij maken ontwerpen gebaseerd op esthetischeen functionele eisen, dat is ons vak. De taak van Free-D-Sign is zorgen datonze creaties werkelijkheid worden en daar zijn ze goed in. Een geweldigvoorbeeld is de maatwerk reclamezuil met ingebouwde brievenbus voor EFCFiltration. Een juweeltje. De in strak design met RVS look uitgevoerde zuilheeft in kunststof uitgefreesde logo’s en huisnummer die in het donker prachtigstralen.”

“Een ander voorbeeld mede mogelijk gemaakt doorFree-D-Sign is de projecten die onder de vlag vielen van de campagne ‘Alkmaardoet het!’. Branding voor de campagne met een mix van uiteenlopende uitingendie op veel verschillende momenten en locaties gezicht gaven. Het traject verliep soepel en Free-D-Sign wasniets te veel!,” aldus TdH. 

Willem
de Haas

Projecten

No items found.

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.