Zorgbalans

ProjectleiderArno Kuiter werkt veel samen met Free-D-Sign. Voor Zorgbalans, een grotezorggroep in de regio Haarlem, zijn de nodige projecten inmiddels afgeleverd.“De grootste plus van Free-D-Sign is het jonge team dat bij elke klus meedenkten de beste oplossingen bedenkt. De lijnen zijn kort en de werkwijze vanFree-D-Sign wordt gekenmerkt door de flexibiliteit.”

Naast buitenreclameen bewegwijzeringen, heeft Free-D-Sign ook het interieur van een aantalgebouwen van Zorgbalans gerenoveerd. “Met raamfolie en fotobehang zorgtFree-D-Sign ervoor dat bijvoorbeeld verouderde deuren er weer als nieuwuitzien. Kostenbesparend en vooral erg duurzaam. Perfect passend bij onzewerkwijze!”

Arno
Kuiter

Projecten

No items found.

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.