"Het jonge team denkt mee en bedenkt de beste oplossingen!"
Arno
Kuiter

Projectleider Arno Kuiter werkt veel samen met Free-D-Sign. Voor Zorgbalans, een grote zorggroep in de regio Haarlem, zijn de nodige projecten inmiddels afgeleverd. “De grootste plus van Free-D-Sign is het jonge team dat bij elke klus meedenkt en de beste oplossingen bedenkt. De lijnen zijn kort en de werkwijze van Free-D-Sign wordt gekenmerkt door de flexibiliteit.”

Naast buitenreclame en bewegwijzeringen, heeft Free-D-Sign ook het interieur van een aantal gebouwen van Zorgbalans gerenoveerd. “Met raamfolie en fotobehang zorgt Free-D-Sign ervoor dat bijvoorbeeld verouderde deuren er weer als nieuw uitzien. Kostenbesparend en vooral erg duurzaam. Perfect passend bij onze werkwijze!”

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media