Spandoeken vallen op. 100%

Groot, groter en grootst. Vanaf een afstand is jouw logo en dus je pand of je boodschap al te zien wanneer je kiest voor het ophangen van een spandoek. Het is een eyecatcher voor binnen en buiten, waarbij de mogelijkheden zo goed als onbeperkt zijn. 

Denk eens aan een uiting op een bouw- of dranghek, het aankondigen van een actie of een sponsoring van een evenement of sportwedstrijd? Tijdelijke of permanent. Je moet opvallen tussen vele anderen en daarmee helpen we je graag.

Vertel ons waar jij jouw uithangbord wilt en wij regelen het voor je. Op maat, dat altijd.

Al bijna twintig jaar lang dé (sign)expert van Noord-Holland.

spandoek geveldoek brokking aan de zaan FDS Signmakers

Meshdoek

Meshdoek is een PVC-doek met een gaasachtige structuur. Meshdoek spandoeken worden veelal gebruikt bij grote doeken en op winderige locaties. Door de open structuur van het materiaal is het minder zwaar en kan de wind er eenvoudig doorheen blazen. Minder kans op scheuren dus.

Frontlit spandoeken

Frontlit is een veel gebruikt materiaal voor spandoeken en banners. Het is een stevig zeildoek wat zowel voor binnen als buiten geschikt is.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media