Antoine La Rooij

Verkoop Buitendienst

Met zijn diploma van het Grafisch MTS op zak belande Antoine La Rooij in een reclamestudio. Antoine beheerste al snel de fijne kneepjes van het vak en stond altijd in contact met klanten. Toen er een functie op de verkoopafdeling vrij kwam besloot hij deze ernaast te bekleden. Al snel werd dit zijn volledige functie. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan ;-)

Hij zette zijn carrière voort op de salesafdeling van een drukkerij/reclamestudio, een groot begrip in de regio. Nadat de wegen met FDS diverse malen kruisten trok hij de stoute schoenen aan. Ons team is een creatieve duizendpoot rijker.

Het mooiste aan zijn vak, vindt Antoine, om samen met de klant de mooiste concepten te creëren. De mogelijkheden zijn oneindig als het om vormgeving gaat. Standaarden kent hij niet, van alles kan iets moois en creatiefs gemaakt worden.

Antoine is altijd en overal in contact met zijn netwerk. Bijna altijd dan. Wanneer hij dat niet is? Dan geniet hij met zijn gezin in zijn geliefde Alkmaar. Hardlopen in de duinen doet hij ook regelmatig. Compensatie gedrag is het wel een beetje, iets wat hij als Bourgondiër voor lief neemt. Het échte genieten vindt plaats tijdens zijn tripjes met de motor en caravan..

Zin in een kennismaking plus kop koffie? Plan een afspraak in met Antoine!

Antoine op LinkedIn

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.