Bart Vledder

Montage / all round Signmaker

Aangenaam kennis te maken!

Elke dag wat anders doen en lekker druk bezig zijn is zijn ding. Met een gezond portie humor. Dat wel.

Bart: de benjamin van FDS. Maar niets is minder waar. Met zijn technisch inzicht en passie voor het signing bevindt hij zich graag op grote hoogte. Van zijn collega Remco leert hij de kneepjes van het vak. Bart is (bijna) altijd vrolijk en heeft een geweldig gevoel voor humor vinden zijn collega's.

Hoe hij bij FDS terecht is gekomen? Een leuke speling van het lot. Want toen hij zijn middelbare school opleiding afrondde was de vervolgopleiding sport & bewegen een logische volgende stap. Dat hij vervolgens via social media het werk van een signmaker voorbij zag komen - en gelijk om was, dit moest het worden - was echter niet helemaal als gepland. Toch trok hij de stoute schoenen aan en besloot hij om een signbedrijf aan te schrijven. Hij maakte een carrière switch naar technisch monteur en dat was een goede zet.

Zijn liefde voor sport heeft hij daarentegen niet achter zich gelaten. 's Weekends trapt hij graag een balletje bij zijn club in Anna Paulowna, en 's winters zoekt hij de alpen op om lekker te snowboarden. Van de derde helft en de après-ski maakt hij ook een sport overigens ;-) 

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media