Bart Vledder

Montage / all round Signmaker

Bart: de benjamin van FDS. Maar niets is minder waar. Met zijn technisch inzicht en passie voor het signing bevindt hij zich graag op grote hoogte. Van zijn collega Remco leert hij de kneepjes van het vak. Bart is (bijna) altijd vrolijk en heeft een geweldig gevoel voor humor vinden zijn collega's.

Hoe hij bij FDS terecht is gekomen? Een leuke speling van het lot. Want toen hij zijn middelbare school opleiding afrondde was de vervolgopleiding sport & bewegen een logische volgende stap. Dat hij vervolgens via social media het werk van een signmaker voorbij zag komen - en gelijk om was, dit moest het worden - was echter niet helemaal als gepland. Toch trok hij de stoute schoenen aan en besloot hij om een signbedrijf aan te schrijven. Hij maakte een carrière switch naar technisch monteur en dat was een goede zet.

Zijn liefde voor sport heeft hij daarentegen niet achter zich gelaten. 's Weekends trapt hij graag een balletje bij zijn club in Anna Paulowna, en 's winters zoekt hij de alpen op om lekker te snowboarden. Van de derde helft en de après-ski maakt hij ook een sport overigens ;-) 

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.