Berry Tijsterman

Verkoop Binnendienst

Aangenaam kennis te maken!

Schoenen maken de man.. net als een bak ervaring en doorzettingsvermogen. Maak kennis met Berry!

Het begon allemaal met een bijbaan als coureur voor een reprografie & drukwerk bedrijf. Uit zijn enthousiasme ontdekte Berry de pakketjes die hij rondbezorgde bij klanten. Hij verliet zijn vertrouwde bestelbus voor de productie hal, leerde de kneepjes van het vak en ontwikkelde zich tot productieleider. Vanuit daar stroomde hij door naar de wereld van sign en print waarin hij als projectleider tentoonstellingen en musea in Amsterdam voorzag van tijdelijke bebording en belettering. Stilstand is achteruitgang: Berry startte bij een marketingbureau in Hilversum en ontpopte zich als teammanager. Met serieus grote klanten en campagnes, dat was gaaf. Het snelle leventje daarentegen was alleen niets voor hem.

En nu versterkt Berry ons team als Verkoop Binnendienst medewerker. Zijn bak ervaring en doorpakkersmentaliteit komt goed van pas. Zijn passie is het stroomlijnen van projecten, maar hij draait zijn hand ook niet om voor wat pelwerk in de productiehal om even te ontspannen. Afwisseling en teamwork zijn voor hem de sleutels tot succes.

Eens per jaar verruild hij zijn geliefde stad Alkmaar voor de bergen van Oostenrijk. Op de latten of op zijn snowboard vindt hij zijn ultieme plezier. Ook vindt hij dit in golfen en schoenen. Schoenen? Ja, met een verzameling van Nike Air Max 1 sneakers is geen enkele dag saai. Na drie jaar sparen staat de teller op meer dan 50 paar. Many more to come, als het aan hem ligt ;-)

Berry op LinkedIn

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media