Carolien van Etten

Signmaker - Productie

Ze is de eerste werknemer die in dienst van FDS Signmakers kwam. Productie topper, van origine grafisch vormgeefster Carolien werkt al jaren bij FDS in Warmenhuizen. Al noemt zij het geen werk. Ze doet namelijk niets liever. In al die jaren is geen dag hetzelfde geweest en was geen dag saai of zonder uitdagingen.

Het mooiste aan haar vak, vindt de inwoonster van Hoogwoud, is het creëren van ideeën. De mogelijkheden zijn oneindig als het om vormgeving gaat, zo stelt ze. Standaarden kent ze niet, van alles kan iets moois en creatiefs gemaakt worden.

Naast haar passie voor vormgeven, wat ze al bijna dertig jaar doet, gaat Carolien in haar vrije tijd graag met man en (puber)zoon op pad. Actieve vakanties met een cultureel tintje. Ze komt dan niet alleen tot rust, er wordt ook boordevol inspiratie opgedaan!

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.