Chelsey Middelman

Telefoniste / receptioniste

Aangenaam kennis te maken!

Gelukkig voor ons is stilzitten niet echt haar ding. Koken en eten des te meer!

“Zij blij, ik blij.” Het zijn de woorden van receptioniste en telefoniste Chelsey. “Als je iemand kunt helpen, waarom niet?” Het zijn de woorden die de 27-jarige ‘free-d-sign-manus-van-alles’ kenmerken. Zonder te overdrijven.

Het is niet gek dat ze na de HAVO een secretaresseopleiding volgde. Ze kan namelijk niet stilzitten. Als er even een moment van rust is, zoekt ze wel iets om te doen. En dan het liefste iets waarmee ze iemand helpt.

Thuis is dat niet anders. Naast zorgen voor haar man en zoontje, is er in huis en in haar eigen moestuintje altijd wel iets te doen. Bijvoorbeeld ingrediënten plukken voor het dagelijkse maal. Want koken, dat kan ze als de beste. Met liefde ook weer. Hoogstwaarschijnlijk ingegeven door haar Indonesische moeder.

En dat opeten, dat lukt haar ook aardig goed. Al is dat niet te zien. Trek heeft ze altijd in eten. Naast de baksels van haar moeder mag je haar voor één ding wakker maken. De bananensoes van Bakker Frank uit Oudkarspel.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media