Chrissie Koenhein

Marketing & Sales

Reclame maken, zichtbaarheid vergroten en opvallen. Iets waar wij ons elke dag voor inzetten voor onze klanten. Maar die klanten, die moeten ons als FDS Signmakers natuurlijk ook kunnen vinden. Daarvoor hebben wij Chrissie!

In 2019 ontving Chrissie haar Bachelor diploma Business Studies – Marketing. Als 20 (op de week af bijna 21) jarige startte ze haar carrière in de praktijk. En dat is haar zeker goed bevallen. Out of de box denken, concepten verzinnen en vooral creatief bezig zijn is wat haar blij maakt. Of het nou fotografie, teksten, filmmontage, klantacties of give-aways zijn. Ze geeft graag overal een eigen draai aan.

Koken, ook iets waar Chrissie erg blij van wordt. Haar vrije uurtjes spendeert ze het liefst in de keuken. Haar specialiteit is Aziatisch. Van Indonesische Rendang tot Thaise groene curry. Je aan het recept houden blijkt vaak wel lastig. Creatieve verbeterpunten genoeg 😊

Wil jij een plek in de schijnwerpers op onze FDS kanalen? Dan is Chrissie jouw contact persoon. Stuur haar een mail of bericht op LinkedIn!

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.