Dennis Ruiter

Montage / all round signmaker

Aangenaam kennis te maken!

Een dag geen uitdaging, is een dag niet geleefd. Aldus Dennis.

De stagiair die blijft plakken. Het is binnen Free-D-Sign niet ongebruikelijk. Zo ook Dennis. De Langedijker die inmiddels het team alweer een paar jaar versterkt als all round signmaker. En die benaming zegt het al. Dennis is letterlijk van alle markten thuis.

Tekenen doet hij al zijn hele leven. Met potlood en papier, want een hele dag achter een computer is niets voor hem. Met zijn handen werken wel. Signmaken werd het dus. Het beste van twee werelden in één. Wat hij het liefste doet? Grote projecten en moeilijke wraps. Een dag geen uitdaging is immers een dag niet geleefd '-)

Uitdaging heeft hij thuis ook genoeg. Dennis is namelijk recent vader geworden van een prachtige dochter. Een beetje ontspanning op zijn tijd is dus geen overbodige luxe. Voor hem gaat er niets boven een avondje spare ribs eten. Voorheen het liefste bij zijn ouders op de bank. Samen met zijn broer en broertje. Nu uiteraard in zijn eigen huis samen met vrouw en kind. Tijden en uitdagingen veranderen...

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media