Dennis Ruiter

Montage / all round signmaker

De stagiair die blijft plakken. Het is binnen Free-D-Sign niet ongebruikelijk. Zo ook Dennis. De Langedijker die inmiddels het team alweer een paar jaar versterkt als all round signmaker. En die benaming zegt het al. Dennis is letterlijk van alle markten thuis.

Tekenen doet hij al zijn hele leven. Met potlood en papier, want een hele dag achter een computer is niets voor hem. Met zijn handen werken wel. Signmaken werd het dus. Het beste van twee werelden in één. Wat hij het liefste doet? Grote projecten en moeilijke wraps. Een dag geen uitdaging is immers een dag niet geleefd '-)

Uitdaging heeft hij thuis ook genoeg. Dennis is namelijk recent vader geworden van een prachtige dochter. Een beetje ontspanning op zijn tijd is dus geen overbodige luxe. Voor hem gaat er niets boven een avondje spare ribs eten. Voorheen het liefste bij zijn ouders op de bank. Samen met zijn broer en broertje. Nu uiteraard in zijn eigen huis samen met vrouw en kind. Tijden en uitdagingen veranderen...

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.