Donnie Muller

Verkoop binnendienst / planner

Aangenaam kennis te maken!

Weet, door zijn jarenlange ervaring als technisch monteur, als geen ander hoe projecten aan te pakken.

Hoe je van een tennistalent, die in de top van Nederland mee draaide, terecht komt op de binnendienst van een signbedrijf? Donnie heeft geen idee. Het is echter wel zijn verhaal. Een mooi verhaal. Dat zeker. 

Topsport. Donnie weet er alles van. Tot zijn 13de bestond zijn leven uit tennis. Niets meer dan dat. En daar had de puber geen zin meer in. Uitgaan was (is) tenslotte ook leuk. En wat al niet meer. Na het ROC van Amsterdam (opleiding Art en Design / mediavormgever) volgde een korte carrière in de IT, om al snel de boel om te gooien en als signmaker aan de slag te gaan. 

Topsport. Het zit in je. Altijd. De beste in je vak willen zijn. Gebruik maken van je talenten. En dat doet Donnie. Sinds kort heeft het vak- en plakwerk plaats gemaakt voor de bureaustoel. De spin in het web is hij nu op de afdeling Verkoop binnendienst. En dat gaat hem super goed af. Er is alleen wel minder beweging dus. Gelukkig is de tenniscarrière recent weer opgepakt. Het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media