Edwin van de Berg

Montage / all round Signmaker

Aangenaam kennis te maken!

Uit de categorie : wat zijn ogen zien, dat maken zijn handen. Edwin. Aangenaam.

Geen klus is te gek voor onze handige Harry, eh Edwin dus ;) Hij is er eentje uit de categorie ´wat zijn ogen zien dat maken zijn handen´. En daar zijn niet alleen wij, maar vooral natuurlijk onze klanten super blij mee.

Ooit, een poos geleden, begon hij zijn werkzame leven als banketbakker. Hij vond echter het klussen aan de machines in de bakkerij veel leuker dan het bakken van koekjes en ontdekte zo zijn technisch inzicht en handigheid. `Door het gewoon te doen, heb ik mezelf alles aangeleerd wat ik moet weten,` zegt de Zaandammer. `Inmiddels werk ik alweer ruim 35 jaar in de signbranche en het is het mooiste dat er is. Ik ben veel buiten en werk zelfstandig, maar toch in een team.`

Thuis gaat Edwin gewoon door. Zijn schuur is zijn domein en hij repareert en maakt eigenlijk alles wat hem gevraagd wordt. Zijn dochters zijn de grootste opdrachtgevers. Van een haarföhn tot een kapotte lamp. Zij vragen, Edwin maakt het.

Wordt er niet geknutseld, dan trekt hij zijn hardloopschoenen aan. En niet geheel onverdienstelijk. `Ik heb aan alle edities van de Dam-tot-Dam mee gedaan. 2020 wordt de 36ste keer. Een mooie prestatie waar ik best trots op ben, al zeg ik het zelf.

En zijn vrouw? Die zou graag zien dat Edwin een keertje mee gaat winkelen. "Maar gelukkig zijn er altijd klusjes te doen. En anders verzin ik wel iets!"


Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media