Ewout Bos

Verkoop Buitendienst

Vormgeven is zeg maar echt zijn ding. Het is zijn oorspronkelijke vak. Hij heeft het geleerd op het Grafisch Lyceum, ging naar de St. Joost kunstacademie en de Fotofactory. Van een schets op de tekentafel tot de bestickering op de auto. Het ontwerp komt tot leven. En dat is echt het allerleukste wat er is. Aldus Ewout uit Warmenhuizen.

Alhoewel… Fotograferen is zeg maar toch ook wel zijn ding. En dan geen digitale fotografie. Niets spannends aan. Neen, het aloude vakwerk. Het echte werk, dat is pas mooi. Een eigen doka staat dan ook hoog op zijn verlanglijstje. 

Stilzitten, dat is dan weer iets minder zijn ding. Daarom ruilde hij zijn bureaustoel in voor een mobiel en samplekoffer en stapt hij dagelijks in de auto onderweg naar de klant. Vertellen wat mogelijk is, sparren en creatief bezig zijn om zo tot de mooiste oplossing te komen. Handig dat hij de brainstorm in zijn hoofd in uiterste precisie vertaalt naar een ontwerp is het zeker.

Zonder zijn timmermansoog is hij dus nergens. Niet als het gaat om vormgeven, niet als het gaat om fotografie, maar ook zeker niet als het gaat om zijn derde hobby. Barbecueën. Zodra het eerste lentezonnetje schijnt, gaat het vuurtje aan. Hier moet je als man een scherp oog voor hebben. Het perfecte vuurtje voor het perfect gebakken stukje vlees. Met een biertje erbij. Uiteraard.

Ewout op LinkedIn
Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.