Frits Sparreboom

Vormgever - DTP´er

Ook al woont hij al ruim 35 jaar in Purmerend, hij is en blijft een Amsterdammer in hart en nieren. Geboeid door de vele musea die hij als kind bezocht, wilde hij lange tijd archeoloog worden. Tot vormgever Frits ontdekte dat hij wel erg goed kon tekenen.

Creatief was hij ook en dat resulteerde in de keuze voor het Grafisch Lyceum. De Grafische MTS volgde. Vijfentwintig jaar lang runde hij zijn eigen drukkerij, totdat het tijd werd voor iets anders. Hij rolde de signwereld in en is er gebleven.

Om de files te vermijden kwam er een motorrijbewijs plus bijbehorende motor. Een Harley. Vele ritten volgden. Niet alleen naar het werk, maar door heel Europa. Zijn vrouw mag soms achterop. Soms, want liever niet. Alleen op de motor met de wind in je gezicht, dat is pas ultiem.

De Harley is echter verkocht toen het eerste kleinkind van deze opa werd geboren en er geen tijd meer overbleef voor tourritjes. Met inmiddels een tweede kleinkind is het echt alleen nog maar heen en weer naar Warmenhuizen wat de motor betreft. Al vindt hij dat geen moment erg.

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.