Jur Stroomer

Verkoop Binnendienst

Jur is een geboren en getogen Alkmaarder. Door zijn HBO studie Hotel & Eventmanagement en ervaring in de evenementenbranche ademt hij dienstbaarheid. En dat is nou net zo enorm handig als verkoper binnendienst. Extra service leveren, een band opbouwen, adviseren en vooral mensen kunnen helpen is wat Jur happy maakt.

Wat een wereldreis wel niet allemaal met je kan doen. Na een 6 maanden durende reis naar Zuidoost-Azië besloot hij de evenementenwereld achter zich te laten en switchte hij om naar de printindustrie. Bij een fullservice printbedrijf leerde hij de kneepjes van het vak. En die kennis kan hij nu goed toepassen in het FDS-team.

Voetbal. Iets waar Jur ook enorm happy van wordt. Dit zowel op het veld bij zijn eigen club Alcmaria Victrix als op de tribune met zijn vader bij AZ. Uiteraard bij beiden super fanatiek.. 😉

Jur op linkedin

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.