Jur Stroomer

Verkoop Binnendienst

Aangenaam kennis te maken!

Communicatief sterk & georganiseerd. Jur is een echte binnendienst verkoper.

Jur is een geboren en getogen Alkmaarder. Door zijn HBO studie Hotel & Eventmanagement en ervaring in de evenementenbranche ademt hij dienstbaarheid. En dat is nou net zo enorm handig als verkoper binnendienst. Extra service leveren, een band opbouwen, adviseren en vooral mensen kunnen helpen is wat Jur happy maakt.

Wat een wereldreis wel niet allemaal met je kan doen. Na een 6 maanden durende reis naar Zuidoost-Azië besloot hij de evenementenwereld achter zich te laten en switchte hij om naar de printindustrie. Bij een fullservice printbedrijf leerde hij de kneepjes van het vak. En die kennis kan hij nu goed toepassen in het FDS-team.

Voetbal. Iets waar Jur ook enorm happy van wordt. Dit zowel op het veld bij zijn eigen club Alcmaria Victrix als op de tribune met zijn vader bij AZ. Uiteraard bij beiden super fanatiek.. 😉

Jur op linkedin

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media