Kim Biersteker

Teamleader productie

Het lijkt wat gek, maar dat is het voor Kim uit Waarland helemaal niet. Het knippen was gewoon weg niet haar ding. Het plakken bij FDS Signmakers gelukkig wel.

Begonnen als stagiair draait Kim tegenwoordig volledig mee met het productieteam. En dat vindt ze ook het leukste. Het lijkt alsof ze iedere dag hetzelfde doet, maar niets is minder waar. Een auto bestickeren, of een bord ophangen is toch echt iets heel anders.

Thuis bij haar ouders moet Kim elke avond verplicht GTST kijken met haar zus. Tenminste als ze niet op pad is met vrienden, want dat doet ze het liefste. Net als een biefstuk eten (medium rare) met een biertje erbij. Uiteraard.

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.