Kim Biersteker

Teamleader productie

Aangenaam kennis te maken!

Van de kappersopleiding naar je diploma als allround signmaker in the pocket...

Het lijkt wat gek, maar dat is het voor Kim uit Waarland helemaal niet. Het knippen was gewoon weg niet haar ding. Het plakken bij FDS Signmakers gelukkig wel.

Begonnen als stagiair draait Kim tegenwoordig volledig mee met het productieteam. En dat vindt ze ook het leukste. Het lijkt alsof ze iedere dag hetzelfde doet, maar niets is minder waar. Een auto bestickeren, of een bord ophangen is toch echt iets heel anders.

Thuis bij haar ouders moet Kim elke avond verplicht GTST kijken met haar zus. Tenminste als ze niet op pad is met vrienden, want dat doet ze het liefste. Net als een biefstuk eten (medium rare) met een biertje erbij. Uiteraard.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media