Lian Meijer

Customer Happiness Manager

Aangenaam kennis te maken!

Lian staat voor je klaar, altijd!

Heb je nog vragen of onduidelijkheden over je offerte? Was de montage allemaal naar wens? Kan ik iets voor jullie betekenen? De dagelijkse vragen waar Lian jou als klant maar al te graag mee helpt. Met haar hospitality achtergrond is gastvrijheid en klantgericht denken haar tweede natuur ;-)

Haar liefde voor fotografie & copywriting toont aan: ook op creatief gebied kun je terecht bij Lian. Bijvoorbeeld wanneer je bepaalde ideeën hebt voor je ontwerp. Ze vertaalt ze graag door naar de studio waar het visuele plaatje wordt geproduceerd.

Waar de liefde ook groot voor is, is wijn. En dan wel Italiaanse rode wijn. Gemaakt van de Sangiovese druif. Heerlijk na een dag werken met manlief als haar twee kids in bed liggen.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media