Luuk Schuit

Montage / all round signmaker

Automonteur, dat wist hij zeker. Dat wilde hij worden. Maar na een korte stage bleek het toch niet de droombaan van Langedijker Luuk te zijn. Na een tip van zijn schoonzus kwam de opleiding tot signmaker op zijn pad. Het bleek én blijkt een goede match.

Plakken vindt Luuk het leukste van zijn vak. Hij neemt daarbij het schoonmaken voor lief. Het hoort er nu eenmaal bij. Een complete carwrap? Dat staat hoog op zijn lijstje. Dat wil hij graag helemaal zelf en uiteraard perfect kunnen uitvoeren. Oefening baart kunst en daar is Luuk druk mee bezig.

Na het werk is chillen met vrienden de voornaamste bezigheid. Met old school hip hop op de achtergrond en bij thuiskomst andijviestamppot van moeders op het menu.

Terug naar team

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.