Maniet Voets

DTP´er - werkvoorbereider

Aangenaam kennis te maken!

Deze onvervalste creatieveling en voormalige bassist in een punkband weet van aanpakken…

Hoor je haar praten, dan verraadt haar accent direct dat ze van origine niet uit Noord-Holland komt. Een zachte Brabantse ‘g’ verklapt haar roots in Boxtel. De plek waar ze haar liefde voor tekenen en handvaardigheid ontwikkelde tot een professie. Onze Maniet is naast dtp’er ook technisch werkvoorbereider en die combinatie is voor haar ultiem.

Haar doel is altijd om het voor de ander zo eenvoudig mogelijk te maken. Het technische onderdeel van haar vak vindt ze dan ook het leukste. Iets nieuws creëren, maar wel zo dat het voor de uitvoerder niet te ingewikkeld wordt. Een creatief oog, dat heeft ze.

En dat had ze al als kind. De cadeautjes van Sinterklaas interesseerde haar niet veel, de te maken surprises des te meer. De creativiteit met potlood en schaar, werd ingeruild voor het maken van muziek met uiteindelijk resultaat een eigen punkband.

De gitaar is inmiddels in de wilgen gehangen en hiervoor is een schilderskwast in de plaats gekomen. De natuur is haar inspiratie en net als van haar werk, wordt Maniet ook hier simpelweg heel blij van.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media