Marcel Tang

Aangenaam kennis te maken!

Van kok tot signmaker een reuzestap? Valt reuze mee.

Het bevalt hem goed, het werken in het jonge team van Free-D-Sign erg goed. Van kok tot signmaker. Het klinkt als een reuze stap, maar dat viel in de praktijk reuze mee als je het Enkhuizer Marcel vraagt.

Het was namelijk een toevalstreffer, ‘stickers plakken’ als beroepskeuze. Hij is er via het uitzendbureau ingerold toen bleek dat de werktijden in de horeca niet voor altijd de voorkeur zouden hebben. Het bleek de juiste keuze en dat blijkt wel uit het feit dat hij inmiddels al tien jaar in het vak zit.

En dat koken? Dat doet hij niet meer zo vaak, zijn vriendin is eerder thuis. En wie eerder thuis is die kookt, is de deal. Alleen in het weekend wordt er nog wel eens geëxperimenteerd in de keuken.

Sleutelen aan zijn eigen ‘custom made’ motor is wat hij liever doet in zijn vrije tijd. Naast daadwerkelijk motorrijden uiteraard. Met mooi weer, dat dan weer wel. En naast het eten van appeltaart. Verse appeltaart welteverstaan, want daar mag je hem ’s nachts voor wakker maken.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media